Marinovaná hovězí směs v pita chlebu / Vacuno adobado al estilo mejicano en pita
Vydáno: So, 03/09/2013 - 14:21
Doba přípravy: cca 1 hodinaPočet porcí: 2 - 3
Suroviny:* 200 g hovězího masa na guláš* lžíce curry* lžíce hořčice dijon* 2 lžíce olivového oleje* stroužek česneku (rozmačkaný)* sůl, pepř* lžička drceného kmínu* 200g mražené zeleniny na mexické pokrmy* 150 ml smetany* pita chléb
Příprava:Připravíme si marinádu smícháním oleje, curry, drceného kmínu, rozmačkaného česneku, hořčice, soli a pepře a naložíme do ní hovězí maso nakrájené na malé kousky. Necháme přes noc uležet v lednici.Směs promícháme s mexickou zeleninou a vložíme do zapékací mísy. Zalijeme smetanou, promícháme a vložíme do předehřáté trouby (230 stupňů). Pečeme 45 minut.Hotovou směs podáváme v pita chlebu.Dobrou chuť!
Autor receptu: Kateřina Francová
Poslat nový komentář