V Souboji nevěst zastoupen i Olomoucký kraj!

V Souboji nevěst zastoupen i Olomoucký kraj!
Foto: Souboj nevěst
Další fotky: 
V Souboji nevěst zastoupen i Olomoucký kraj!
V Souboji nevěst zastoupen i Olomoucký kraj!
V Souboji nevěst zastoupen i Olomoucký kraj!

 

Do soutěže Souboj nevěst se letos přihlásilo celkem 1626 nastávajících nevěst. Ale pouze 12 budoucích novomanželek ze všech koutů České republiky se utká v nelítostném boji o pohádkové věno. Mezi semifinalistky se probojovala i Karolína Vobořilová, rodačka ze Šternberka. Adeptky měly za úkol prokázat důvtip, šikovnost a také kouzlo osobnosti. Jejich výkony okem profesionálů hodnotili Vlastimil Harapes, Jaroslav Brabec, Bořek Šípek, Vlasta Horváth či plastický chirurg Ondřej Měšťák, něžné pohlaví zastoupily Kateřina Mátlová, Monika Marešová a Monika Leová.  

Do semifinále se probojovalo dvanáct vdavekchtivých slečen, které se mezi sebou utkaly ve třech soutěžních disciplínách, a to v ostrém rozhovoru s koučkou, promenádě v šatech od svatebního domu Nuance a divácky oblíbenou volnou disciplínou. „Vyzkoušet se má vše! A navíc je to taková generálka na svatbu,” poznamenala semifinalistka s číslem 15, Karolína Vobořilová, která je rodačkou ze Šternberka. V  současné době žije v Praze a pracuje jako řidička tramvaje. Karolína kromě svého partnera miluje také turistiku a ruční práce. Zdali se podaří Karolíně vyhrát atraktivní ceny Souboje nevěst a uskutečnit tak pohádkovou svatbu se dozvíme již v dubnu.

Soutěž Souboj nevěst pořádá již svůj třetí ročník. V této hře nejde o krásu a dokonalé křivky, ale o schopnost vybojovat si svůj sen a získat tak pohádkové věno. „Momentálně máme vybrané semifinalistky, z těch se pomocí SMS hlasů vyberou tři nejúspěšnější a začne bitva o věno. Slavnostní finále se uskuteční 16. dubna. Hraje se vabank, vítězka bere vše,“ uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká.

 

Soutěžící nevěsty o ně svedou napínavý souboj před zraky celého národa, a to v disciplínách, které otestují jejich schopnost stát se supermanželkami. Potřebovat budou ostré lokty, dávku sebevědomí, maximální nasazení a kouzlo osobnosti. Hraje se vabank, a to do poslední sekundy celé soutěže! Více informací o soutěži se dozvíte na www.soubojnevest.cz, v časopise Tvoje svatba a na Facebooku. (PR)

Poslat nový komentář