Soutěžte s námi s pedikérkou Mirkou Khýrovou!

Soutěžte s námi s pedikérkou Mirkou Khýrovou!
ilustrační foto
Další fotky: 
Soutěžte s námi s pedikérkou Mirkou Khýrovou!

 

Říká se, že chodidla jsou vstupní branou ke všem orgánům v těle. Budeme-li je hýčkat, odmění se nám tělo celkovým pocitem svěžesti a krásy. Zasoutěžte si s námi o jedno perfektní ošetření.

Upravené nehty dnes patří nejen ke každé ženě, ale i muži. „Stejně tak nohy by v letní obuvi nebo při sportu měly být hezky ošetřené, zbavené otlaků a ztvrdlé kůže nebo jiných nepříjemných neduhů. Nezapomínejte, že nás nohy nosí celý život a proto si péči zaslouží,“ říká pedikérka Miroslava Khýrová, která se pedikúře věnuje už více než pět let. Za tu dobu ošetřila tisíce prstů a stovky nohou. „Klasická pedikúra zahrnuje relaxační koupel a masáž nohou, peeling, ošetření plošek nohou skalpelem a celkovou péči o nehty,“ vypočítává odbornice. Podle jejích slov je stále vyžadovanější službou rovněž lakování a zdobení. „Není problém mít na nohou klasickou francouzskou manikůru. Za své nohy se nemusíte stydět, naopak je můžete všude ukazovat,“ dodává.

Užít péči odbornice se můžete i vy. Stačí, když do 20. 06. do 15:00 hodin zašlete na redakční e-mail odpověď na otázku, jakého původu je slovo pedikúra, neboli péče o nohy. Odměnou za správnou odpověď bude jednomu výherci poukaz na kompletní pedikúru v salonu Miroslavy Khýrové. (red)

Poslat nový komentář