Je tu cirkus! Blesková soutěž o 10 lístků!

Je tu cirkus! Blesková soutěž o 10 lístků!
ilustrační foto
Další fotky: 
Je tu cirkus! Blesková soutěž o 10 lístků!
Je tu cirkus! Blesková soutěž o 10 lístků!

 

Cirkus Bob Navarro King po roce opět zavítal do Prostějova. Barevný stan s velkým zvěřincem najdete u Intersparu v Plumlovské ulici. Představení budou čtyři, první už ve čtvrtek. PvNovinky vám přinášejí možnost, jak se na představení podívat zdarma. Staří odpovědět na soutěžní otázku.

Cirkus Bob Navarro King vznikl v roce 2011, kdy se bratři Navrátilové osamostatnili od cirkusu Humberto. Cirkusová krev se v rodině Navrátilových dědí již dlouhé generace a tak se pod šapitó setkáte s mnoha jejími příslušníky.

Těšit se můžete například na jedinečnou drezúru koní, psů, koz, lam, pštrosů, na žongléra, krasojízdu,  akrobaty na visuté hrazdě či perské tyči, na klauny. Zvířecí hvězdou cirkusu je bezesporu africká slonice Tembo. Hvězdou proto, že afričtí sloni se všeobecně považují za hůře ovladatelné, než sloni indičtí. Tembo je ale světlou a velmi milou výjimkou. Přesvědčit se o tom budete moci třeba při focení, kdy vás Navarrovi bez obav posadí šedivé obryni na záda.

Stejně krásný zážitek vás čeká při pohledu na drezúru lvů. V cirkusu Bob Navarro King chovají vzácné lvy somálské, kteří mimo vlastní práce v manéži dělají majitelům radost i jinak. Už po druhé se jim totiž v květnu narodila neméně vzácná čtyřčata. I s nimi – myšleno se dvěma kluky a dvěma holkami – se budete moci vyfotit.

Představení cirkusu Bob Navarro King začínají ve čtvrtek a v pátek v 17,30 hodin, v sobotu v 17 hodin a poslední nedělní představení pak v 11 hodin.    

Pokud představení v Prostějově propásnete, nezoufejte. Další štací je nedaleké Blansko.

Pokud se chcete do cirkusu podívat zadarmo, stačí, když na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz zašlete zítra, tj. do čtvrtka do 14 hodin odpověď na otázku, jak se jmenuje slonice, která u cirkusu působí. Pro pět vylosovaných máme vstupenky pro dvě osoby. (ber)

 

Poslat nový komentář