Gurmáni pozor! Festival kotlíkových gulášů již tuto sobotu

Gurmáni pozor! Festival kotlíkových gulášů již tuto sobotu
ilustrační foto veslavkove.cz

 

Jak PvNovinky informovaly, v souvislosti s pomocí Zdeničce Kotyzové, kterou upoutala na lůžko těžká autohavárie, se bude v Prostějově konat Gulášový festival. Festival se uskuteční v sobotu  6. června  od 13 hodin v Kolářových sadech a pořádá je Okrašlovací spolek Prostějov a majitel Maďarských specialit Jiří Petricius pod záštitou Zdravého města Prostějov.

Gulášových mágů bude 17. Vítězné týmy čekají hodnotné výhry, návštěvníky pak možnost degustovat ze všech uvařených gulášů.

Součástí odpoledne budou i vystoupení prostějovských kapel. „Těšit se můžete na Proměny, Veroniku Vičarovou, Náhodnou  sešlost, Dojem, Scarabeus. Tančit budou Just US Slatinice, Street Work Out, Divousy a Tak určitě,“ přidal informaci Patrik Ozzy Zatloukal, který nese celou hudební část odpoledne na svých bedrech. Pro děti bude k dispozici skákací hrad a sladkosti. „Pokud bude přát počasí, zájemci se mohou zdarma pokochat v době od 13 do 16 hodin pohledem na slunce pomocí dalekohledů prostějovské hvězdárny,“ dodala Milada Sokolová z Okrašlovacího spolku města Prostějova.   

Vstupné na festival je dobrovolné a stejně jako celý výtěžek poputuje na transparentní účet u KB, který pro Zdeničku založil Okrašlovací spolek Prostějov. (red)

Program:

13:00 Zahájení13:10 Dojem14:30 Náhodná sešlost15:30 Just us15:40 Proměny16:00 K217:00 Divousy18:00 Scarabeus

Poslat nový komentář