Chystáte se na výstavu teddíků? Blíží se!

Chystáte se na výstavu teddíků? Blíží se!
ilustrační foto plakát

 

V sobotu 25. července se pro veřejnost od dvanácté hodiny dopolední koná v Plumlově speciální výstava teddy králíčků a teddy beránků.

"Na výstavě bude k vidění celkem 124 zakrslých teddy králíčků a teddy beránků od chovatelů z celé ČR. Pro zájemce, kteří mi již nyní volají s žádostí o koupi králíčka, máme dobrou zprávu. Na výstavě bude možné zakoupit některého z cca 31 prodávaných králíčků v cenové relaci od 300 Kč", informoval pořadatel Vlastimil Suchý, sám majitel chovatelské stanice teddy od Princezny s tím, že od 12 hodin bude výstava otevřena veřejnosti.  Je to jedinečná šance, protože tato speciální výstava zakrslých teddy králíčků a zakrslých teddy beránků je v letošním roce jediná na celé Moravě.

"Veřejnost by také mohlo zajímat to, že náš odchovanec Asterix od Princezny byl a opět bude v Plumlově, v areálu ČSCH po většinu času volně puštěn. V ohrádce bude pouze v případě, kdy příjde najednou více lidí, aby na něj například nestoupli a nějak mu neublížili. Děti si ho mohou hladit, pochovat, pomazlit se s ním nebo si třeba i udělat fotečku,“ dodal Vlastimil Suchý. 

Pořadatel by chtěl požádat všechny návštěvníky, aby vybrali jednoho ze zakrslých teddíků, který se jim líbí nejvíce a o své volbě informovali na místě prodeje vstupenek. Vítěz - chovatel tohoto králíčka bude oceněn cenou veřejnosti.

"Samozřejmostí bude jak možnost občerstvení, tak přímo v areálu zakoupení palačinek, které zde budou připravovat šikovné mladé slečny. Pro zájemce bude připravena i tombola, kde je možné za 5 korun vyhrát třebas i nějakou z lahví vína, školní potřeby, a další z mnoha výher", přidal pozvání Suchý. (red)

Poslat nový komentář