Čerstvé pití, to má šťávu. Je libo Smoothies?

Čerstvé pití, to má šťávu. Je libo Smoothies?
Foto ber

Máte rádi dobré pití? Co si tak dát smoothies? Zdravý, mixovaný nápoj, jehož základem je ovoce a zelenina, popřípadě kombinace obojího, nejlépe bez přidaného cukru, umělých sladidel či konzervantů. Navíc se do smoothie mohou přidat další zajímavé ingredience, jako jsou třeba kakaové boby či psyllium. V Prostějově smoothies nabízí prodejna Bubbleria v Kramářské ulici. A vy s námi můžete soutěžit o 6 poukazů.

„Štávy zpracováváme přímo v prodejně před zákazníkem. Drtivá většina ovoce a zeleniny pochází z oblasti Prostějova. Tedy kromě pomerančů, grepů, banánů, datlí a ananasů,“ vysvětluje David Janda.
Třeba ženy do Bubblerie míří pro elixír mládí či vitamínovou bombu, mládí zas s oblibou konzumují nápoje s želém. Nabídka oslovuje i ty, kdo dbají na zdravý životní styl nebo mají zdravotní potíže. Dostat zde ale můžete i jiné nápoje, třeba bubble tea, Smoothie, čaje, kávy a jiné úžasné chuťovky.
„Velkou výhodou je přenosnost, nápoj se vám díky jedinečnému balení nevylije v kabelce či tašce,“ upozorňuje David Janda.
Prodejna je otevřena denně, včetně sobot a nedělí.

Pokud chcete ochutnat něco z nabídky Bubblerie, stačí, když na e-mailovou adresu redakce redakce@pvnovinky.cz do .8.11. zašlete odpověď na otázku, kde v Prostějově byla prodejna dříve? Do předmětu pošty napište: Bubblerie. Pro šest vylosovaných máme poukazy v hodnotě 100 korun. (ber)

Poslat nový komentář