Podpořme prostějovskou Pavlínu Ryškovou v Miss Junior!

Podpořme prostějovskou Pavlínu Ryškovou v Miss Junior!
ilustrační foto

Hledáme charisma, ne ramínko na šaty.To je motto soutěže Miss Junior,ve které můžeme podpořit prostějovskou semifinalistku. Dvacetiletá Pavlína Ryšková se do finále.

Pavlína v současné době studuje na Univerzitě Palackého v Olomouci. Ráda tančí, hraje na kytaru, jezdí na koni, věnuje se kynologii a cestování. Jejím cílem je dokončit vysokou školu a procestovat svět.

Podmínky soutěže, které se mohou zúčastnit dívky ve věku od 15 do 21 let, jsou přísné. Dívky s BMI (Body Mass Index) se do ní vůbec nedostanou, šanci nemají ani ty s tetováním či piercingem. “Chceme poukázat na to, že dívka může být krásná i bez drastických diet a jakýchkoli ozdob na těle,“ vysvětlují organizátoři.
Finálový večer se uskuteční 24. listopadu v divadle Broadway, kde bude z deseti Češek a čtyř Slovenek zvolena Miss Junior ČR 2015 a Miss Slovensko 2015.
Blližší info: https://www.facebook.com/MISSJUNIOREU/?fref=ts
Pavlínu Ryškovou můžete podpořit hlasování v Miss Junior Internet 2015! Vyhraje dívka, která bude mít nejvíc lajků! Hlasovat můžete zde: https://www.facebook.com/MISSJUNIOREU/photos/a.924833604264687.107374186... Konec hlasování je 23.11. v pondělí v 19 hodin. (red)

Poslat nový komentář