Zkušenost to byla dobrá, ale už nikdy víc, říká Lucie Mrvová

Zkušenost to byla dobrá, ale už nikdy víc, říká Lucie Mrvová
Foto FB Lucie Mrvová, soutěž Miss Prima křivky

Jak PvNovinky informovaly, mezi dvanáctku finalistek MISS Prima křivky 2016 se dostala i dvaadvacetiletá Lucie Mrvová z Prostějova. Původem kadeřnice, která dnes pracuje v domově důchodců, ve finále sice nezvítězila, ale i tak si z pražského divadla Broadway odvezla titul In - žena a Krásná baculka. Lucii PvNovinky požádaly o krátký rozhovor.

Lucinko, v první řadě vám ještě jednou gratulujeme, i jménem čtenářů. Jste se svým umístěním spokojená?

Ještě jednou děkuji všem, kdo mě v soutěži podpořili. Tituly, které jsem získala, jsou i jejich zásluhou a pro mne jsou velmi cenné. Co se týká samotné Miss Prima křivky, vítězka, která byla tváří soutěže, byla předem známá, což není žádné tajemství.

Jak probíhalo samotné finále?

Napřed byla úvodní choreografie, následoval rozhovor s moderátorem Pavlem Novotným. Ve volné disciplíně jsem stříhala na „pankáče“ vlastního bratra. Vzhledem k tomu, že jsem na to měla pouhé dvě minuty, povedlo se to (smích). Závěr patřil přehlídce, kterou zpěvem doprovodil Miro Šmajda.

Co pro vás bylo nejobtížnější?

Jednoznačně úvodní choreografie, které jsem se děsila. Mimo jiné proto, že divadelní prkna Broadwaye jsou samá díra a já jsem čekala, kdy do některé zahučím podpatkem (smích). Ale ve finále jsem to nakonec zvládla s přehledem.

Jaký je váš nejhezčí zážitek?

Podpora rodiny a kamarádů – z Moravy do Prahy přijelo asi padesát lidí. Když jsem nastoupila, spustili obrovský potlesk, vztyčili transparenty… Bylo to úžasné, ten okamžik jsem byla straně ráda, že tam někoho svého mám.

Půjdete ještě do nějaké soutěže Miss?

Zcela určitě ne, jednou stačilo. Nasbírala jsem zkušenosti, získala nové poznatky, ale opakovat to nechci. Mimo jiné i proto, že to bylo finančně a časově velmi náročné. Na druhou stranu tím rozhodně nechci odradit dívky, které mají podobnou postavu jako já. Nestyďte se za sebe, jste krásné a dokažte to všem, hlavně sobě!

Takže Vás víc v roli modelky neuvidíme?

Tak to, doufám, uvidíte, chodit jsem se naučila a velmi ráda bych to zúročila při předvádění módy XL. Moc mě láká třeba přehlídka svatebních šatů. Je spousta holek, které chtějí být ve svatební den krásné, ale při pohledu na modely velikosti S si řeknou, že to nemá cenu. Chci dokázat, že to tak není, takže nabídku na účast v takové akci rozhodně neodmítnu.

Konec dobrý, úspěch velký. Jaké máte plány na nejbližší dobu?

Chci si užít rodiny a přátel, na které jsem neměla moc času. No a samozřejmě práce, kterou mám moc ráda a do které se zase pustím naplno.

 

Děkujeme za rozhovor. (ber) 

Poslat nový komentář