V úterý nastane slunovrat. A začne astronomické léto

V úterý nastane slunovrat. A začne astronomické léto
Ilustrační foto pixabay.com

V úterý nastane slunovrat. A začne astronomické léto

Letního slunovratu se dočkáme v úterý 21. června, čímž začne astronomické léto. A to přesně v 11 hodin a 14 minut. Velmi brzy začne proudit energie změny a přání, která umožní otevřít jakékoliv téma. Přichází naděje pro ty, kteří už dávno nevěří, že by je čekalo nějaké dobro.

Bezstarostné léto bude vyvažovat touha po úspěchu a vlastních projektech. Nebude to tak u každého, ale někteří skutečně založí vlastní firmu nebo vypustí první vlaštovku projektu, o kterém dlouho uvažovali. Půjde především o peníze.

Slunovrat přichází společně se znamením Raka, který představuje tradiční hodnoty a lpí na rodině. I proto se budou řešit partnerské a rodinné vztahy, svatby i další potomci. Někteří získají odvahu, jiní naopak dostanou strach. To bude třeba vykomunikovat. Ačkoliv právě komunikaci hvězdy příliš nepřejí a bude v tomto období velmi složitá.

To, na co jste tolik spoléhali, se bude ještě trochu měnit. Pečujte o své nápady a buďte k sobě laskaví, to jediné teď můžete pro sebe udělat. Vesmír během léta všem ukotví cestu. Díky tomu budete jasně vědět, kam směřujete. (red)

Poslat nový komentář