MISS středních škol – úspěšné finalistky získají hodnotné ceny

MISS středních škol – úspěšné finalistky získají hodnotné ceny
Stejně jako loňská vítězka Veronika Jiříčková, i letos získají vítězky MISS hodnotné ceny.

Už za dvanáct dní vykročí na promenádní molo finalistky soutěže MISS středních škol. Pořadatelé získali pro všechny dívky, a zvlášť pro ty nejúspěšnější, hodnotné ceny. Vítězka finále a MISS středních škol pro rok 2011 získá mimo jiné zlatý náhrdelník v hodnotě jedenáct tisíc korun. 

 

Pro všechny soutěžící jsou připraveny pěkné dárky, odměnou jim budou kazety s kosmetikou. Ty nejúspěšnější se mohou těšit na skutečně hodnotné ceny. První tři dívky získají permanentku do posilovny a dárkový balíček. Miska pak zlatý náhrdelník, první vicemiss tandemový seskok padákem  a druhá vicemiss víkendový welnes pobyt ve Slatinicích.    

„Také mediální partneři předají ceny dívkám, které zvítězí v anketě Prostějovských Novinek a Prostějovského Večerníku. O titulu Miss Sympatie obou médií rozhodne veřejnost svým hlasováním. Další anketa bude probíhat přímo při galavečeru a z ní vzejde Miss Publikum,“ vysvětlila předsedkyně pořádajícího Okrašlovacího spolku města Prostějova Milada Sokolová. Miss Večerník získá LCD televizor, Miss Prostějovských novinek multifunkční tiskárnu Canon a MISS Publikum mobilní telefon.

„Chci poděkovat všem sponzorům, kteří do soutěže přispěli cenami či jinou materiální pomocí.   Velký dík patří také těm, kdo finalistky pro závěrečný galavečer připraví, a to jsou svatební studio Marilyn, sportovní oděvy HZH a Studio IN,“ dodala Milada Sokolová.

Hlasovat pro MISS INTERNET 2011 můžete zde: http://pvnovinky.cz/miss-internet-2011. Hlasování naleznete pod snímky soutěžících, kde se vám zobrazí i průběžné pořadí. Průběžné pořadí v zájmu zvýšení šancí všech dívek po určitém čase skryjeme. Titul MISS INTERNET 2011 se tak dívka, která získá nejvíc hlasů, dozví až na finálovém večeru!.                          

(jap)

Pátek, Prosinec 2, 2011 - 19:00

Poslat nový komentář