Občerstvení v Kolářových sadech je v provozu. Již jste tam zašli?

Občerstvení v Kolářových sadech je v provozu. Již jste tam zašli?
ilustrační foto MMP

Již před časem jsme informovali o možnosti provozování mobilního občerstvení u návštěvnického zázemí v Kolářových sadech. Nyní již „kiosek“ nabízí své služby návštěvníkům sadů.

S možností umístění mobilního prodejního zařízení se počítalo už v době přípravy výstavby nových veřejných toalet, které v této části města chyběly. Návštěvnické zázemí je nyní doplněno o další služby v podobě dobíjecí stanice na elektrokola, servisního stojanu pro kola a posezení pro návštěvníky parku. U tohoto zázemí je možné také využít veřejnou wi-fi či informační tabuli a v budoucnu ji bude též zdobit treláž obrostlá popínavými rostlinami.

Na provozovatele občerstvení se po zveřejněné výzvě sešlo pracovníkům Odboru správy a údržby majetku města sedm nabídek. Výběr probíhal dle nabídky sortimentu, služeb, provozní doby, rozsahu záboru veřejného prostranství. Prodejní stánek u návštěvnického zázemí v Kolářových sadech je v gesci společnosti Sorella s.r.o. (provozovatel letní zahrádky U ROCKYHO).

V plánu je celoroční provoz se sortimentem: káva, čaj, nealkoholické nápoje, zmrzlina, tousty, párek v rohlíku, panini, brambůrky a podobně. Alkoholické nápoje zde nenajdete s výjimkou dnů, pro které bude pro danou plochu udělena výjimka.

Prodejní stánek má otevírací dobou: po – ne od 10,00 do 20,00 hod. (za příznivého počasí). (red)

 

 

 

Poslat nový komentář