Politici si to ve středu vyříkají osobně! Buďte u toho!

Politici si to ve středu vyříkají osobně! Buďte u toho!
ilustrační foto internet

 

Vůbec první hromadná předvolební diskuze v historii komunálních voleb pod taktovkou PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se nezadržitelně blíží. Už tuto středu budete mít jedinečnou příležitost zeptat se na cokoliv lídrů politických stran a hnutí, která usilují o místa v novém zastupitelstvu. A očekává se i vzájemná řízná diskuze!

Ve středu 1. října v šest hodin večer to v přednáškovém sále Národního domu začne! „Bylo osloveno i pozváno všech dvanáct lídrů politických stran a hnutí, která kandidují v komunálních volbách v Prostějově. Účast potvrdilo devět z nich, zástupci Moravanů, hnutí Úsvit přímé demokracie a Koruny české-monarchistické strany Čech, Moravy a Slezska bohužel doposud zatím nereagovali,“ prozradil aktuální informace o účasti politiků Petr Kozák, šéfredaktor PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je garantem celé akce. „Úzce spolupracovat budeme s členy Zastupitelstva dětí a mládeže města Prostějova, kteří již mají s pořádáním podobných debat své zkušenosti,“ dodal Kozák.

Diskuzní večer, který se očekává hodně bouřlivý, neodmítli současný primátor Statutárního města Prostějov Miroslav Pišťák (ČSSD), lídři ODS Tomáš Blumenstein, PéVéčka Jiří Pospíšil, KDU-ČSL Petr Kousal, hnutí ANO 2011 Hana Naiclerová, TOP09 a Nezávislí Prostějované Aleš Matyášek, KSČM Jaroslav Šlambor, Změny pro Prostějov Jan Navrátil a Sdružení pro republiku- Republikánskou stranu Čech, Moravy a Slezska Oldřich Vrcha. „Program diskusního pořadu bude sestávat z několika částí. Po přivítání všech pozvaných hostů budou mít všichni lídři kandidujících politických subjektů krátký čas na představení svých volebních programů. Následovat bude půlhodinová vzájemná konfrontace kandidátů na primátora Prostějova a hned na to si vezme slovo moderátor, který sám začne diskuzi řídit. Na samý závěr dostanou slovo občané, kteří ve středeční večer navštíví přednáškový sál Národního domu,“ prozradil ke zhruba dvou a půlhodinovému politickému menu šéfredaktor Večerníku Petr Kozák.

Vzhledem k očekávané vyrovnanosti letošních komunálních voleb byste tedy rozhodně neměli váhat a ve středu se přijít sami přesvědčit, co nám kandidáti na nového primátora slibují. A teřba teprve pak se rozhodnete, koho zvolíte... 

 

 

Poslat nový komentář