Poklábosit si s komunálními politiky? Stačí zavolat!

Poklábosit si s komunálními politiky? Stačí zavolat!
ilustrační foto FB ODS Prostějov

 

Volby do prostějovského zastupitelstva tu jsou za necelý měsíc a volební přípravy různých stran a hnutí kandidujících do našeho komunálu se pomalu přesouvají do takzvané kontaktní kampaně. Ti, kteří usilují o přízeň svých voličů, tak s nimi promlouvají, debatují a argumentují. Forem, jak se mohou kandidáti setkat s občany je hodně, mezi nimi rozhodně vyniká nový počin prostějovské odéesky, která nabízí zájemcům přímo svou návštěvu. Vše se nese v duchu hesla: „Chcete si promluvit o politice? Zavolejte, my přivezeme chlebíčky.“

„Při mnoha debatách o tom, jak nejlépe vysvětlit svůj program, jsme přišli i na tuto variantu. Jakákoliv skupinka přátel se může domluvit, sejít se u někoho doma, naši tři představitelé zajistí chlebíčky a ve smluvený čas dorazí. Pochopitelně celý tento program není založen na chlebíčcích, ale pokud možno na věcné konverzaci o tom, co se lidem na našem programu líbí, co se nelíbí a případně jak jej můžeme lépe vysvětlit,“ nastínil s úsměvem lídr modré kandidátky Tomáš Blumenstein.

Občanská demokratická strana vypadá, jakoby se v rámci své programové a generační obměny snažila vracet k pramenům demokratické politiky, jak tomu bylo po listopadu 1989. Po bohatých letech voličské přízně tak nastává opět čas pro vysvětlování základních myšlenek, na kterých byla tato pravicová strana vybudována. Jestli se jim podaří tento přerod, to se uvidí, s ohledem na zcela proměněnou kandidátku poté, co stranu spekulativně opustily osobnosti, které na čelních příčkách zkoušejí politický profit jinde, by se to možná mohlo podařit.

Pokud i vy máte zájem o konverzaci při tak tradičním českém pokrmu, jako je chlebíček, můžete podle sdělení lídra ODS kontaktovat dalšího člena volebního štábu, Jana Zatloukala, na tel. čísle 777311108. Uvidíte, zda místo v kalendáři bude rezervováno i pro vás! (zh)

Komentáře

Dobrá myšlenka, ale po 20 letech zjistit , že vše  co ODS celou dobu dělala bylo špatně, je katastrofa. Lidem by pomohlo , kdyby strana potrestala  ty hajzly, kteří to zkurvili  a obohatili se  a mají z toho všeho prdel.  Musela by  jím jakými koliv prostředky zabavit majetky, a to  nejen jim ale i jejich  rodinným příslušníkům , obstavit  zahraniční  konta   a doopravdy  a konkrétně prokázat, že jí jde o nápravu té zrůdnosti, kterou  všichni ODS- áci  prováděli.  Jinak to vše nemá smysl a je to boj s větrnými mlýny a oblbování občanů, kteří stejně vědí která bije.  Proč nikdo ze stávajících členů nepodal žalobu na ty , kteří toto zapříčinili ?  Pokud nebudou  provedeny konkrétní  kroky k opravdové nápravě , pak není o čem mluvit.    Takto to vidí normální, obyčejní lidé kteří ODS naletěli.

 

Poslat nový komentář