Koncert tří hvězd se blíží! Soutěžte o vstupenky!

Koncert tří hvězd se blíží! Soutěžte o vstupenky!
ilustrační foto FB
Další fotky: 
Koncert tří hvězd se blíží! Soutěžte o vstupenky!

Jedinečný koncert nabídne exkluzivní spojení hipphopových interpetů v Prostějově vůbec poprvé. Koncert Paulie Garand + Kenny Rought & Jay Diesel už 22. října v KaSCentru v Prostějově! Soutěžte o vstupenky!

Dnes vám přinášíme první díl naší soutěže, která je nedílně spjata s koncertem hipp hopových legend. Týká se muže číslo jedna, Paulieho Garanda.

Osmadvacetiletý rapper a producent Paulie Garand se do podvědomí fanoušků a posluchačů zapsal v roce 2006 instrumentální deskou Mozoly. Poté následovala éra s kapelou BPM, se kterou vydal deskySlova a Horizonty. Za desku Horizonty byli BPM dokonce oceněni cenou Akademie populární hudby v kategorii Hip hop a RnB. Po komerčním úspěchu obou alb se členové BPM rozhodli fungovat sólo a Paulie se nedlouho na to dostal k vydavatelství Ty Nikdy. Zde vydal tři alba. HarantV hlavní roli a prozatím poslední Molo, kterou kompletně produkoval Kenny Rough. Všechny desky se vyznačují Paulieho osobitým stylem kombinující různorodou mozaiku nálad a atmosfér. Od vážných skladeb, přes kritiku až po odlehčená témata. Nejčerstvější deskou, kterou Paulie společně s Kennym vydali, je novinka Boomerang. Tu předznamenal úspěšný singl "Hladina". 

Kromě rapu a produkce se Paulie věnuje filmařině a natáčení videoklipů. Navíc je autorem vlastní oděvní značky Garand Brand. Bližší informace o koncertu najdete na https://www.facebook.com/events/264496850564014/

Dnešní soutěžní otázka je jednoduchá – z kterého města Paulie pochází. Odpověď označenou SOUTĚŽ VSTUPENKY zašlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz do soboty 24. září. Na jednoho z autorů správné odpovědi čekají první dvě vstupenky! (red)

 

Poslat nový komentář