Agentura HitTrade přiveze Ortel i Mirai

Agentura HitTrade přiveze Ortel i Mirai
ilustrační foto

Prostějovská agentura HitTrade již řadu let přivádí do našeho regionu zajímavé hudební hvězdy. V minulosti představila mimo jiné kapely Olympic, Kontrafakt, bratry Nedvědy, kapelu No Name, Michala Davida, Věru Špinarovou a další. Letos tomu nebude jinak.

Devátého června chytá agentura koncert kapely Ortel, třetího srpna pak vystoupení skupina Mirai. Do plánu zahrnula ale i tři tradiční akce. Třiadvacátého června se na Plumlovské přehradě na pláži U Vrbiček už po jedenácté setkají revivalové kapely na akci „Legendy se vrací“. Čtrnáctého července bude pláž rovněž po jedenácté patřit Rock Memory Of. Na něm to rozjedou rock bandy KEKS, QUERCUS, KONTAKT, PLUS a atd. Opět se můžete  těšit na pravou rockovou atmosféru a vynikající hudební zážitek, díky němuž si pamětníci i nováčci připomenou významné prostějovské muzikanty, kteří už nejsou mezi námi. „Jde o stylovou rockovou vzpomínku na tragicky zesnulé kamarády hudebníky a na dobu, kdy tito skvělí muzikanti hrávali. Díky svým písním a vystoupením s naprosto neopakovatelnou atmosférou byli nejpopulárnější v celém okrese,“ představil akci Petr Zlámal, majitel pořadatelské agentury HitTrade a zároveň zakladatel rockové vzpomínky.

Poslední akcí je pak už čtvrtý Guláš rock fest, který se bude konat 11. srpna opět V Vrbiček. Nabídne zábavu pro celou rodinu, ale hlavně guláše a kvalitní muziku napříč všemi žánry. (ber)

 

Komentáře

Ortel? Otevřete oči a nepodporujte neonacizmus. Leč zabalený v pseudofolkovém hávu.

Poslat nový komentář