Sandra a Michal David. V Olomouci

Sandra a Michal David. V Olomouci
ilustrační foto plakát

Už jen pár týdnů zbývá do vrcholu letošní popové koncertní sezóny v Olomouci. Ve Funparku u Galerie Šantovka vystoupí hudební legenda Sandra, která v 80. a začátkem 90. let válcovala svými songy žebříčky řady světových hitparád. Na dvojkoncertu s českým hitmakerem Michalem Davidem se chystá Sandra 19. května večer spolu se svými fanoušky oslavit kulaté narozeniny.

Vstupenky na akci si můžete zakoupit on-line na webu pořádajícího Divadla na Šantovce nebo na platformě ticketportal.cz.

Písně německé zpěvačky Sandry Cretu sice dnes neatakují nejvyšší příčky hitparád, hity jako Everlasting Love, Hiroshima, In the Heat of the Night nebo Maria Magdalena dodnes poslouchají miliony fanoušků po celém světě. „Naposledy Sandra v Česku vystoupila před třemi lety. Další plánované́ koncerty byly buď vlivem kovidové pandemie zrušeny nebo odloženy na další roky. Olomoucká show bude jediná́, na které́ letos Sandra u nás zazpívá́,“ uvedl ředitel pořádajícího Divadla na Šantovce Petr Hlávka.

Na koncertu pod širým nebem vystoupí i zpěvák, pianista, klávesista a producent Michal David. Během více než hodinového koncertu s doprovodnou kapelou Kvatro na playlistu rozhodně nebudou chybět největší Davidovy hity jako Discopříběh, Pijeme colu nebo Každý mi tě, lásko, závidí. „Michal David je fenoménem české hudební scény. Je na ní už přes 42 let a stále oslovuje tisíce fanoušků a fanynek. Věříme, že jeho show bude nezapomenutelná,“ doplnil Petr Hlávka.

Návštěvníky koncertu čeká od 20:00 hodin show oblíbených interpretů. Brány areálu se ale otevřou již od 17:00 hodin. Atmosféru diskoték přelomu 80. a 90. let navodí DJ Průša s programem nabitým hity dalších oblíbených interpretů té doby. Venkovní aréna Funpark leží vedle obchodního centra Galerie Šantovka v Olomouci. Místo je v těsné blízkosti několika parkovišť. (red)

Poslat nový komentář