Koupaliště ve Vrahovicích čeká obnova!

Koupaliště ve Vrahovicích čeká obnova!
ilustrační foto koupaliště Vrahovice

Zelenou má další krok k obnově koupaliště ve Vrahovicích. Rozhodli o něm na svém posledním jednání radní města Prostějova. Nabídková cena za zpracování několika stupňů projektové dokumentace činí přes 1,1 milionu korun vč. DPH. 

Společnost Stavoprojekt Olomouc a.s. pro město Prostějov v roce 2014 zpracovávala „Posouzení stávajícího stavu areálu koupaliště a nástin možného řešení (Prostějov, Vrahovice)“ a nyní dokončila „Technicko – ekonomický návrh celkové rekonstrukce koupaliště v Prostějově Vrahovicích“.

„S ohledem na dobu, která bude nutná pro výběr projekční kanceláře prostřednictvím PPE systému, zpracování projektové dokumentace, její povolení, zpracování soutěžní dokumentace a vysoutěžení dodavatele stavby, jsme poptali nacenění navazujících projekčních prací. Navrhované termíny jsou nastaveny dle našich požadavků a umožní zahájit rekonstrukci koupaliště po letní sezóně 2017 s uvedením rekonstruovaného koupaliště do provozu v sezóně 2018,“ vysvětlil první náměstek primátorky Zdeněk Fišer. Podle jeho doplnění, nabídková cena za zpracování stupňů projektové dokumentace činí 1.145.023,- Kč včetně DPH. (red)

Poslat nový komentář