Eva Suchánková lídrem kandidátky do krajských voleb za Korunu Českou!

Eva Suchánková lídrem kandidátky do krajských voleb za Korunu Českou!
ilustrační foto iprostejov.cz

Jak jsme se právě dozvěděli, v blížících se krajských volbách bude kandidovat za Korunu Českou dlouholetá předsedkyně divadelního spolku Historia Eva Suchánková. Dámu, která je na kulturním poli v Prostějově velmi známá, jsme požádali o krátké vyjádření.

"Obrátili se na mě členové Koruny České, zda bych se nestala lídrem kandidátky do krajských voleb. Po delším váhání jsem tedy svolila. Již od mládí jsem byla totiž vychovávána v rodině, která měla monarchistické smýšlené, tudíž to mám v krvi", uvedla krátce ke své kandidatuře Eva Suchánková. (red)

Komentáře

nelíbí se mi přijetí migrantů, ale jsme členy nějakého společenství, které většinově přijalo rozhodnutí, pokud nechceme z toho společenství vystoupit, nezbývá než o rozhodnutí diskutovat, ale do jeho platnosti jej dodržovat, tak to v demokracii chodí a vzpomínat na časy osvíceného mocnáře nám nepomůže

Koruna Česká, monarchisticka strana v žádném případě nesouhlasí s přijímáním muslimských migrantů. Uvidíme, kolik hlasů získá ve srovnání s kandidátkou ČSSD paní Bc. Bratterovou, kteří chtějí muslimské migranty v příštím roce přivítat v množství 2.690 islamistů a v dalších letech ještě vice!
Král, Otčina, Vlast!! Hodně hlasů, vážená paní Suchánková!

Poslat nový komentář