Snažil se ochránit majetek ostatních, na svůj zapomněl

Snažil se ochránit majetek ostatních, na svůj zapomněl
ilustrační foto PČR

28. října několik minut po půlnoci bylo přijato na linku 156 sdělení o podezřelém pohybu neznámého muže u garáží v oblasti bývalých uhelných skladů. Strážníkům nezvedenec unikl, vzápětí ale zjistili, že oznamovatel zapomněl zabezpečit vlastní auto.

"Oznamovatel na muže zavolal, ten se ale začal schovávat, což volajícího utvrdilo v domněnce, že jde o osobu s nekalým úmyslem. Do uvedené lokality byla okamžitě nasměrována hlídka, která při příjezdu na místo, viděla zpovzdálí muže, který již prostor garáží opustil a utíkal směrem k říčce Hloučela. Strážníci se ho vydali pronásledovat, ale v lesoparku se jim ztratil z dohledu mezi křovinami. Hlídka lokalitu prohledala, podezřelého se však nalézt nepodařilo," popsala strážník Jana Adámková.
Hlídka následně provedla kontrolu garáží a zaparkovaných vozidel a nezjistila žádné násilné vniknutí. "Pouze jeden vůz nebyl zajištěn. Následně vyšlo najevo, že shodou náhod tento vůz patří právě oznamovateli," dodala Adámková. Strážníci jej o nedopatření uvědomili a on si vůz přišel zamknout.(red)

Poslat nový komentář