Na Plumlovské se muž vloupal do automatu. Poznáváte osoby na fotografiích?

Na Plumlovské se muž vloupal do automatu. Poznáváte osoby na fotografiích?
Foto PČR
Další fotky: 
Na Plumlovské se muž vloupal do automatu. Poznáváte osoby na fotografiích?

V sobotu 5. března 2016 v době od 15:20 do 16:30 hodin se v pasáži obchodního centra Penny Market v Plumlovské ulici v Prostějově vloupal dosud neznámý pachatel do veřejně přístupného nápojového automatu, ze kterého následně odcizil finanční hotovost 800 korun. 

V souvislosti s tímto případem se prostějovští policisté obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při zjištění totožnosti osob – muže a ženy na přiložených fotografiích. Tyto osoby mohou být důležitými svědky a jejich svědectví může významně přispět k objasnění případu.

Občany, kteří by osoby z fotografie poznali, případně by disponovali jakýmikoliv informacemi k jejich pobytu či výskytu, žádáme, aby se obrátili buď telefonicky, nebo osobně na policisty obvodního oddělení Prostějov 1, ulice Újezd 12, telefon č. 974 781 651, případně prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. (red)

Komentáře

Policie žádá veřejnost ?? Vždyť ta jejich bichla s fotkama je plná tady těch.*egru co se obohacuji na de*ilite našich nadherne placených politiku... Aspoň tisíckrát už byl určitě na služebně za nějakou krádež. To je nase Policie opravdu tak neschopná, nebo Nás chce jen víc a víc n*srat?!

Tak tohle je čistokrevný PV ZLODĚJSKÝ CIGOŠ a podle místních hokejových fandů se vyskytují pouze v Přerově, když slyším na místním ZS ty jejich debilní hrdelní pokřiky. Proto tam nechodím s rodinou a nefandím!! Je to banda místních hokejovo-onanystických ubožáků co si nevidí na špičku vlastního nosu a chlastají s cigošema po celém Prostějově, protože ta "černota" je tady všude!!

je to nějaká černota, co bere sociální dávky.

Poslat nový komentář