K případu přepadení Petry Kvitové obdržela policie na dvě desítky oznámení!

K případu přepadení Petry Kvitové obdržela policie na dvě desítky oznámení!
ilustrační foto ber
Další fotky: 
K případu přepadení Petry Kvitové obdržela policie na dvě desítky oznámení!

Dvacátého prosince 2016 otřásl nejen Prostějovem případ napadení tenistky Petry Kvitové. Ta ze souboje s dosud neznámým mužem vyšla s těžkým zraněním levé ruky, které ji z bojů o nejvyšší tenisové mety vyřadí zřejmě až na půl roku. Policisté po pachateli stále pátrají a opět vyzývají veřejnost ke spolupráci.

"Na základě zveřejněného identikitu a popisu pachatele jsme obdrželi na dvě desítky podnětů a oznámení od občanů a stále přicházejí další. Jako možní pachatelé odpovídající zveřejněnému identikitu či popisu bylo označeno i několik osob s kriminální minulostí. V současné době na případu usilovně pracuje maximální možný počet policistů, kteří pečlivě vyhodnocují všechny získané poznatky a informace. Několik osob jsme již prověřili a vyloučili. Pachatele přepadení slečny Kvitové se nám tak dosud ustanovit nepodařilo," sdělil dnes policejní mluvčí František Kořínek. 

Jde o  muže ve věku do 35 let, vysokého 180 cm, světlé pleti, hnědých oči. Má krátké hnědé vlasy a normální postavu. Oblečen byl do okrové bundy, přibližně o jednu konfekční velikost větší než postava muže, volnějších modrých riflí, na nohou měl šedé sportovní zavazovací boty se třemi bílými pruhy na bocích, ne však značky Adidas. Na hlavě měl béžovou čepici s krátkým kšiltem, tzv. „bekovku“. 

S dalšími poznatkdy se můžete policistům stále hlásit na bezplatné lince 158. (ber)

Poslat nový komentář