Policejní aktualizace k přepadní tenistky Petry Kvitové

Policejní aktualizace k přepadní tenistky Petry Kvitové
ilustrační foto

O přepadení tenistky Petry Kvitové hovoří nejen celý Prostějov a Česká republika, ale i celý svět. Policie usilovně pátrá po pachateli činu a vydala následující tiskovou zprávu.

Policisté usilovně pracují na objasnění okolností včerejší události a na dopadení neznámého pachatele. Kriminalisté vyhodnocují stopy zajištěné na místě činu a prověřují veškeré informace a poznatky, které mají v tuto chvíli k dispozici. Z taktických důvodů nyní není možno s ohledem na probíhající šetření sdělit podrobnější informace. Pokud se objeví nové skutečnosti související s uvedeným případem a bude možno s těmito seznámit veřejnost, budeme o nich neprodleně informovat.

Některé z plánovaných úkonů trestního řízení jsou závislé na aktuálním zdravotním stavu poškozené a souhlasu ošetřujících lékařů s jejich provedením.

Dále bych Vás rád požádal o zveřejnění výzvy o spolupráci k případným svědkům: K řádnému objasnění všech okolností případu nám mohou významně pomoci občané, kteří včera, v úterý 20. prosince 2016 v době od 8:00 do 9:00 hodin procházeli, nebo projížděli okolím Jezdecké ulice v Prostějově a mohli by k případu podat jakoukoliv informaci. Pomoci nám mohou zejména majitelé či řidiči motorových vozidel, kteří mají ve vozidle umístěné záznamové zařízení (autokameru) a v uvedené době projížděli ulicemi Dolní, Jezdeckou, Ječmínkovou či Studentskou. Případné svědky, či řidiče projíždějících vozidel, žádáme, aby se co nejdříve přihlásili prostějovským kriminalistům buď osobně na adrese Újezd 12 Prostějov, případně na bezplatnou linku 158.

František Kořínek, mluvčí PČR Olomouckého kraje

 

Komentáře

mnamko.ohoho@gmail.com si myslí, že si za to může sama

Poslat nový komentář