Tříletou dívenku pokousal vlk. Policie hledá svědky!

Tříletou dívenku pokousal vlk. Policie hledá svědky!
ilustrační foto ZOO Olomouc

Policisté územního odboru Olomouc, obvodního oddělení Velká Bystřice, se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění události, k níž došlo v neděli 16. července kolem čtrnácté hodiny v zoologické zahradě na Svatém Kopečku. Tříletou dívku pokousal vlk.

"Za dosud přesně nezjištěných okolností zde došlo k pokousání malé dívenky (2014) vlkem, který se nacházel za oplocením ve svém výběhu. Dívenka utrpěla zranění," popsala incident policejní mluvčí Irena Urbánková. Policisté se událostí zabývají a veškeré okolnosti a souvislosti zjišťují.

"V této souvislosti se obrací také na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, především pak na svědky, kteří předmětnou událost viděli a mohli by svými informacemi přispět k jejímu řádnému objasnění, aby neprodleně kontaktovali policisty obvodního oddělení Velká Bystřice buď osobně, nebo telefonicky na adrese Zámecké náměstí 17, 783 53 Velká Bystřice, tel: 974 766 761 nebo kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonické linky 158," dodala mluvčí. (red)

Poslat nový komentář