Divadlo brzy ukončí prodej předplatného!

Divadlo brzy ukončí prodej předplatného!
ilustrační foto

Prodej předplatného pro čtyři divadelní skupiny, koncertní abonmá, předplatné pro děti a rodiče Čtyřlístek a scénické čtení LiStOVáNí končí ve čtvrtek 8. září. 

S končícími letními prázdninami finišuje také předprodej předplatného do Městského divadla v Prostějově. V polovině srpna chybělo do loňského počtu abonentů již jen 80 lidí!

„Je třeba upozornit, že nákup předplatného po 8. září již není možný. Počítačový program to neumožňuje,“ uvedla vedoucí divadelní pokladny Věra Janálová. Upozornila současně, že doprodej na nejbližší abonentní představení bude zahájen v pondělí 12. září. Prvními abonentními pořady budou v pondělí 19. září v 18 hodin LiStOVáNí (Muž, který miloval Yngveho), ve čtvrtek 22. září v 19 hodin koncert Jany Wallingerové (mezzosoprán) a Martin Hrocha (cembalo, klavír) a ve čtvrtek 29. září v 19 hodin představení Milovat k smrti o Edith Piaf s vynikající Světlanou Nálepkovou.

Pro abonenty uskuteční Městské divadlo v Prostějově v sezóně 2016 -2017 dvaačtyřicet představení a koncertů, další akce se uskuteční mimo předplatné a pro školy.

Bližší informace: www.divadloprostejov.cz (red)

Poslat nový komentář