Proměny v rámci kulturního léta zcela zaplnily Duhu!

Proměny v rámci kulturního léta zcela zaplnily Duhu!
Foto čtenář
Další fotky: 
Proměny v rámci kulturního léta zcela zaplnily Duhu!

V úterý 19. 6. 2018 patřil sál v Kulturním klubu Duha opět prostějovskému pěveckému sboru Proměny. Ten zde odstartoval společně se svými hosty jako již tradičně letní prázdniny výběrem toho nejlepšího z folk - rockové hudby.

Posluchači se mohli těšit z výběru toho nejlepšího od legendární kapely Queen, muzikálových melodií či jedinečného Čechomoru s živelnými houslemi a dynamickou bicí složkou, kterou zajistila speciálně složená folk rocková kapela. "Jelikož se Patrik Zatloukal na poslední chvíli společného koncertu s námi nemohl zúčastnit, pozvali jsme vynikajícího prostějovského zpěváka a rockera Oliho Vidmucha, kterého v jiných písních vystřídal báječný Robert Šebík. Pořadí písní a jejich zařazení jsme do poslední chvíle měnili, ale myslím, že výsledek byl skvělý", uvedla sbormistryně pěveckého sboru Lenka Dohnalová.

"Bylo to zcela famózní, ale jednoznačně nejlepší byly písně od kapely Čechomor, a to i díky úžasným sólovým partům přítomného houslisty", nechala se slyšet jedna z divaček, paní Věra.

"Děkujeme Statutárními městu Prostějov za podporu této akce a velké díky míří též do Květinářství Iris, vedoucí prodejny Petře Bouchalové, za úžasné květinové dekorace a kytice připravené speciálně pro tuto akci", poděkovala za sbor jedna z členek, Simona Černá. (red)

Poslat nový komentář