Sovinec zve na šermířský víkend na hradě. Soutěžte o rodinné vstupné!

Sovinec zve na šermířský víkend na hradě. Soutěžte o rodinné vstupné!
ilustrační foto hrad Sovinec

Další akce se bude na Sovinci konat o víkendu 19. a 20. června. Podívat se můžete zajet na šermířský víkend, nazvaný Škrhola a lotři ze mlýna. A s PvNovinkami si zasoutěžit o rodinné vstupné!

Oblíbená rodinná akce s celodenním programem se po oba dny bude konat od 9 do 18 hodin. Nabídne, mimo jiné, představení významné šermířské a divadelní společnosti FUENTE OVEJUNA. Ta připomene oblíbenou šermířskou pohádku Rumcajs, těšit se můžete na šermířskou pověst Jan Žižka.

Fakír, kejklíř a akrobat Zdeněk Vlček představí své žonglérské a kejklířské dovednosti, divadlo Kašpárkův svět odehraje loutkovou pohádku Škrhola a lotři ze mlýna.

K vidění budou ukázky práce kováře Jakuba, do tajů hrnčířství vás zasvětí Miluše Hrachovinová, prohlédnout si můžete práci brašnáře i svíčkáře.

Občerstvení je rovněž zajištěno, třeba v podobě Karlových klobás a Michalových trdelníků.

Po hradu se můžete podívat s průvodcem od 9:30 do 17 hodin každých 30 minut.

Na Sovinec se můžete podívat zadarmo. Stačí, pokud do čtvrtka 10 hodin ráno zašlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, v blízkosti jaké léčebny se hrad nachází? Odpověď označte v předmětu SOVINEC a nezapomeňte doplnit svou adresu. Pro tři vylosované máme rodinné vstupné po dva dospělé a tři děti.   

Svým přihlášením do soutěže dáváte souhlas s užitím vašeho jména, e-mailu, telefonu i adresy k účelům losování a následného vyhlášení soutěže a s předáním údajů partnerům akce či předání vstupenek osobně. (ber)

Poslat nový komentář