Program Prostějovské zimy 2021 je jasný. Potěší, pobaví a zahřeje nejen u srdce

Program Prostějovské zimy 2021 je jasný. Potěší, pobaví a zahřeje nejen u srdce
ilustrační foto ber

Zimní čas se nezadržitelně blíží a s ním tradiční oslavy Vánoc a konce roku. Prostějov čeká již páté slavnostní otevření kluziště, kde bude probíhat sportovní program, rozsvěcení vánočního stromu (26. listopadu), jarmareční prodeje, kulturní vystoupení a velká porce vánoční pohody…

„Kompletní program již máme připraven, vycházeli jsme totiž z návrhu loňského roku, protože nám jej vloni zhatil covid. Bude opět bohatý, jak jsou Prostějované zvyklí, a to, jak včetně oblíbené akce Česko zpívá koledy, tak programů pro děti, které jsou připraveny a budou realizovány v Kulturním klubu Duha. Na rozsvícení vánočního stromu jsme pozvali zpěváka Vaška Noida Bártu, který se již do Prostějova těší,“ slibuje náměstkyně primátora Milada Sokolová.

Lidé se mohou těšit také na jarmark, kde budou trhovci nabízet své produkty. Stánky budou rozmístěny stejně, jako v roce 2019. Větší prostor bude opět u stánků s jídlem a punčem, a to v první části náměstí v blízkosti radnice, dále směrem ke kluzišti budou umístěny stánky s vánočními ozdobami a rukodělnými výrobky. Dva stánky s punčem budou opět stát v blízkosti kluziště, a to po celou dobu jeho otevření. (red)

Poslat nový komentář