Při hře na Cirkus Humberto zranil hodem nožem přítelkyni do zad!

Při hře na Cirkus Humberto zranil hodem nožem přítelkyni do zad!
ilustrační foto

Olomoucká Městská policie řešila během roku celou řadu kuriózních případů. Ať už to byl případ bílého králíka, blokujícího dopravu, ženy s nožem v zádech, která s přítelem hrála hru na Cirkus Humberto či případ huronského smíchu, měli strážníci často o zábavu postaráno.

  • POLONAHÁ ŽENA ZABALENÁ V PAPÍRU

Oznámení o polonahé naříkající ženě, která se snaží zabalit do stržených papírů z billboardů na ulici Okružní, přijalo ve středu 22.6.2016 kolem půl jedné ráno Operační středisko Městské policie Olomouc. Strážníci na místě od dvaatřicetileté ženy, která na sobě měla papír z billboardů zjistili, že se pouze pohádala s přítelem a utekla od něj. Vzhledem ke stavu ženy ji strážníci převezli na adresu, kde bydlí její matka. 

  • KRÁLÍK BLOKOVAL DOPRAVU

Ze spáchání přestupku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu je podezřelý bílý králík, který se ve středu 8.6.2016 pohyboval mezi automobily na silnici v ulici Za Vodojemem. Jednomu ze svědků celého incidentu se podařilo králíka odchytit a převést ho na služebnu Městské policie Olomouc k podání vysvětlení. Protože však králík se strážníky nekomunikoval, tak byl převezen na veterinární kliniku, kde o něj bylo postaráno.

  • KOUPAJÍCÍ SE RAGBISTA

Dne 21.2.2016 před jedenáctou hodinou dopoledne přijalo Operační středisko Městské policie Olomouc oznámení o obnaženém muži, který se koupe v jezírku ve Smetanových sadech. Po příjezdu bylo na místě hlídkou zjištěno, že se zde nachází asi 15 mladých lidí, kteří postávají u jezírka a z vody mezi ně vběhl nahý mladík. Toho skupinka ihned zabalila do ručníku. Na dotaz strážníků „Proč jste se nahý koupal v jezírku ?“ odpověděl mladík, že se jednalo o jeho křest u pražského ragbyového klubu, jehož je hráčem. Osmnáctiletý mladík byl poučen o tom, že celá věc bude předána k dořešení věcně příslušnému správnímu orgánu, pro podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

  • HRÁTKY SKONČILY ZRANĚNÍM

Dne 1.3.2016 po půl osmé večer byla Operačním střediskem Městské policie Olomouc vyslána hlídka do domu na ulici tř. Spojenců. Dle telefonického oznámení měl jít slyšet hluk a rány z bytu v tomto bytovém domě. Strážníci zjistili, že se jedná o nájemní byt v sedmém patře. Po zazvonění otevřel muž ve věku kolem třiceti let. Ten na dotaz hlídky k příčině hluku odpověděl, že při hře na „Cirkus Humberto“ zranil hodem nože svou přítelkyni. Na základě těchto informací strážníci okamžitě cestou operačního střediska kontaktovali Zdravotnickou záchrannou službu, jelikož žena utrpěla bodné krvácející zranění v oblasti zad. Současně byla na místo přivolána Policie České republiky k dalším opatřením.

  • SOUSEDKU RUŠILY MILOSTNÉ HRÁTKY

Oznámení o rušení nočního klidu prověřovali v pátek 21.10.2016 po půl druhé ráno strážníci Městské policie Olomouc v panelovém domě na ulici Fischerova. Oznamovatelka si stěžovala, že z bytu ve čtvrtém patře se ozývá silný hluk. Strážníci na místě kontaktovali obyvatelku bytu, ve kterém mělo k rušení nočního klidu docházet. Žena hlídce sdělila, že pouze provozovala milostné hrátky se svou drahou polovičkou.

  • MUŽ SMÍCHEM BUDIL SPÍCÍ OBČANY

Na oznámení o rušení nočního klidu vyjížděli strážníci Městské policie Olomouc ve čtvrtek 3.11.2016 před půl jednou ráno do pivnice na ulici Bořivojova. Hlídka na místě zjistila muže, který se velice hlasitě smál. Šestatřicetiletý muž byl upozorněn, že svým „Hurónským“ smíchem ruší noční klid a jsou na jeho chování stížnosti. Přestupkové jednání strážníci s mužem vyřešili udělením domluvy, kdy hříšník přislíbil ztišení svého smíchu.

  • NÁLEZ HUDEBNÍCH NÁSTROJŮ

Oznámení o nálezu dvou saxofonů, před ubytovnou na ulici Tovární, řešili v sobotu 2.4.2016 kolem půl šesté ráno strážníci Městské policie Olomouc. Na místě nálezu se nepodařilo majitele zjistit, proto byly nástroje uloženy na služebně. Zde se následující den v odpoledních hodinách dostavil jednatřicetiletý muž. Tento sdělil, že je majitelem saxofonů a hudební nástroje ztratil, když šel opilý pěšky z plesu domů. Po podrobném popsání těchto nástrojů byly oba saxofony jeho majiteli v pořádku vráceny.

  • ŽENA HÁZELA PO DĚTECH UTĚRKY

Nevhodné chování šedesátileté ženy řešili strážníci ve čtvrtek 21.4.2016 před sedmou hodinou večer na ulici Přichystalova. Ženě zřejmě došla trpělivost s chováním dětí, které se měly chovat hlučně. Z tohoto důvodu po nich začala z balkonu házet utěrky. Hlídka na místě kontaktovala ženu, která se k jednání přiznala, dětem se na místě omluvila a utěrky si vzala zpět.

  • STRÁŽNÍCI ODCHYTÁVALI KOZU

Se žádostí o pomoc se na strážníky Městské policie Olomouc obrátila v sobotu 17.9.2016 organizátorka Dožínek ve Smetanových sadech. Oznamovatelka hlídce na místě uvedla, že jim z výstaviště utekla koza směrem k ulici Domovina. Strážníkům se podařilo kozu najít v korytě Mlýnského potoka. Odtud ji za asistence hasičů odchytli a následně ji předali zpět majitelce.

  • ŽENA VOLALA O POMOC

V sobotu 8.10.2016 po sedmé hodině ranní přijalo Operační středisko Městské policie Olomouc oznámení od muže, jehož sousedka volá o pomoc. Po příjezdu na ulici Janského strážníci od oznamovatele zjistili, že v bytě sousedů se nachází žena, která má být zamčená na WC a nemůže ven. Hlídka zazvonila u bytu, ze kterého se mělo ozývat volání. Šestadvacetiletý muž, který strážníkům otevřel, jim sdělil, že z legrace uzamkl partnerku na WC. Vzhledem k tomu, že poté už nešel zámek dveří odemknout, musel muž dveře vypáčit. (Zdroj MP Olomouc)

Poslat nový komentář