Útočící trpaslík i krávy: Pobavte se perličkami z pojišťoven!

Útočící trpaslík i krávy: Pobavte se perličkami z pojišťoven!
ilustrační foto ČPP

České pojišťovny se podělily o zábavné průpovídky svých klientů i operátorů zákaznických linek. Řešení běžných pojistných událostí jako třeba úrazy, autonehody aj. totiž nemusí být vždycky jenom nudný byrokratický proces, ale občas se neubráníte ani záchvatům smíchu.

Posuďte sami z kuriózních perliček, o které se podělily Pojišťovna České spořitelny, Česká podnikatelská pojišťovna i Česká pojišťovna. Někdy jde o barvité vylíčení neuvěřitelných příhod klienty, jindy o záznam z lékařské zprávy.

 

Nebezpečné zvířectvo útočí

Úraz vznikl při napadení zvířetem: Včera ho klovl kohout pod pravé koleno, při snaze nakopnout kohouta pacient trefil nohou králíkárnu. Výsledek: zlomenina palce pravé nohy, sádra.

Dnes ráno došlo ke střetu čelo na čelo s krávou (klient je ošetřovatel skotu).

Několikrát nakopnuta pštrosem: Klientka nepožila, pštros nevyšetřen.

Dnes spadl do pasti podlého labradora. Skočil mu na jeho dobrácký výraz za plotem a nabídl mu svou mužnou ruku k čenichu. Pes ho okamžitě ochutnal.

Při jízdě na praseti jsem si vykloubila pravé rameno (snad ještě kurióznější než samotný úraz je fakt, že jej nahlásila klientka, které bylo v době úrazu téměř 60 let).

Uklouzl jsem na dvorku po namrzlém slepičinci.

 

Nebezpeční sami sobě aneb podivné úrazy 

Uhozena hráběmi při tanci (zkouška folklórního souboru).

Dnes si doma při zkoušce nového struhadla odřízla část měkkých tkání III. prstu pravé ruky. Pozn.: Struhadlo funguje.

Při vylézání z vany jsem uklouzl a přisedl si pravé varle.

Zakopnutí o vlastní končetiny na hlavu z vlastní výšky.

Včera spadla z křesla při lovu na komára.

Při hře na bowling mi při hodu koulí uvízl malíček v kouli a byl tam ponechán.

Spadla mi na koleno soška trpaslíka.

Kamarádka mi ukazovala, jak se hází oštěpem.

 

Nebezpečí na silnicích 

V pátek večer jsme vyrazili do Rakouska na hory. Byla tma a padal sníh s deštěm. Bylo asi -5 C°, takže vozovka byla mírně namrzlá. U obce Velešín jsem urazil zrcátko o první krávu, které jsem se stačil vyhnout. Poté jsem narazil do krávy ležící na vozovce. Ihned poté jsme volali policii, která dorazila po deseti minutách a zajistila nákladní vozidlo, ze kterého krávy vypadaly. Řidič nákladního vozidla zastavil na benzince za obcí Velešín a sám nahlásil policii únik krav z vozidla. Po sepsání protokolu s policií jsme se vrátili zpět do Benešova.

Zařazoval jsem se do pravého pruhu s blinkrem před autobus, předepsanou rychlostí. Niky Lauda za mnou nevydržel čekat, až se zařadím a rozhodl se pro rychlou akci a vyhrál. Právně jsem viník asi já.

Při jízdě na kole jsem srazil automobil.

Při rychlé chůzi jsem narazil do zdi.

 

Nebezpečná romantika 

Nečekaný úder pěstí při rozhovoru s přítelkyní.

Po sexuálním styku jsem narazil penisem do stolku.

Zastavil jsem za autem pana X na červenou, asi tak 1,5 m. Čekali jsme na zelenou a na chvíli jsem se zaneprázdnil líbáním přítelkyně a ztratil jsem pozornost, pustil brzdu a auto se pomalu rozjelo kupředu. Po 1,5 m se dotklo nárazníkem nárazníku pana X a jemně s ním houplo. Na mém vozidle dopraskl nosník RZ, který již před tím byl načatý. Na nárazníku pana X bylo několik málo vlasových škrábanců. Jsem zásadně proti, že by např. byl jeho nárazník zlomen, nebo tak něco. (red)

Poslat nový komentář