Dám do toho všechno!

Dám do toho všechno!
ilustrační foto internet

 

Už jsem si zvykla na tuny letáků, které mi denně trčí ze schránky i přes nápis Nevhazujte letáky. Zvykla jsem si na nejrůznější zvídavé odpovědní dopisy, které patřičně vyplněné a vyzdobené vracím tazatelům. Ale jedna pravidelně se opakující zásilka už mi leze krkem.

S železnou pravidelností se ve schránce objevuje dopis od České spořitelny. Tu mi nabízí výhodné spoření, tu přeje vše nejlepší k narozeninám. Nebylo by na tom nic divného, pokud bych s tímto ústavem měla v posledních 15 letech něco společného. Účet jsem zde totiž zrušila v roce 1999. I přes několikeré písemné a ústní oznámení příslušným pracovníkům se ve schránce včera objevila další obálka.

„Těší nás, že Vám jako klientce Finanční skupiny ČS můžeme nabídnout zvýhodněný Osobní účet,“ dočetla jsem se. Navíc bych měla držet pěsti našim sportovcům, protože za každou medaili, kterou získají, mi ústav prodlouží vedení účtu zdarma o pár měsíců. Úhledné psaní podepsal sám obchodní ředitel a přidal nadšený výkřik směrem k olympionikům – Dejte do toho srdce!

Srdce to tedy nebylo, jen dotaz na tiskové oddělení České spořitelny, proč neustále plýtvají papírem a zásobují mě nabídkami, které jsem už nevím kolikrát odmítla. Odpověď mě pobavila. „Všechny, kdo byli našimi klienty, vedeme i nadále v databázi. Je možné, že jste uvízla mezi klienty stávajícími,“ nechala se slyšet tisková mluvčí, aniž mi sdělila, jak zase vyváznout.

Poněkud podivný způsob, jak přitáhnout zpět bývalé zákazníky. Nicméně, do fandění našim olympionikům dám opravdu všechno. I bez výhod nabízených  renomovanou bankou. (ber)  

Komentáře

Mezi námi, pokud by mi spořitelna nabídla, že můj účet povede pár měsíců zdarma, fandíla bych našim olympionikům jak vzteklá...

Poslat nový komentář