Bytový dům v ulici M. Pujmanové čekají energeticky úsporná opatření

Bytový dům v ulici M. Pujmanové čekají energeticky úsporná opatření
ilustrační foto izolace.cz

Obyvatele bytového domu by mělo čekat od května tohoto roku několik měsíců stavebních úprav. Výsledkem bude úspora energií. Lidé budou komfortněji bydlet, budou mít díky této rekonstrukci menší náklady na energie.

„Konkrétně jde o komplexní stavební energeticky úsporná opatření na bytovém, panelovém domě o čtyřech nadzemních a jednom podzemním podlaží. Bude zateplována fasáda v celém rozsahu objektu včetně zateplení nad stříškou lodžií, podhledu vstupu a podhledu stropu podzemního podlaží; dojde k výměně oken a dveří; výměně střešní krytiny; opravě lodžií a dalších vnějších částí domu (vstupu, přístřešku a zábradlí) a zádveří,“ popsal náměstek primátora Jiří Rozehnal.

Připravovaná podlimitní veřejná zakázka na stavební práce může být, vzhledem k předpokládané hodnotě, zadána ve zjednodušeném podlimitním řízení. Výzva k podání nabídky bude zaslána sedmi možným dodavatelům a zadávací řízení bude administrováno prostřednictvím e-nástroje Tender Arena.

Předpokládaná hodnota:

Předkládaná hodnota veřejné zakázky: ................................................. 13 334 722,83 Kč bez DPH.

Doba plnění zakázky:

Předpokládaný termín zahájení realizace: ................................................................ od 04.05.2020.

Požadovaný termín ukončení realizace: .................................................... nejpozději do 15.11.2020.

Nabídky budou hodnoceny na základě ekonomické výhodnosti. Realizace této investiční akce bude financována z prostředků města a dotace z IROP EU. Případné dofinancování bude řešeno dle skutečně vysoutěžené ceny. (red)

Poslat nový komentář