Prostějovský plán dopravy je na nic. Padnou postihy?

Prostějovský plán dopravy je na nic. Padnou postihy?
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

 

Pokud se hodláte orientovat na komunikacích ve městě podle systému plánu dopravy, máte smůlu. Prostě nefunguje, jak má, a občané si na něj právem stěžují. Odbor dopravy prý vyvodí důsledky.

"Zajímalo by mě, zda někdo kontroluje plnění úkolů vyplývajících z dotazů, připomínek a podnětů občanů. Např. dotaz č. 132 ke zprůjezdnění ulice Letecká. Nový termín ukončení prací byl stanoven na 20.11.2014. Dnes (24.11.2014) je tato ulice stále uzavřena. Oznámení o prodloužení uzavírky mohlo být zveřejněno na webu prostejov.planydopravy.cz (připomínka č. 133). Stejně jako omezení dopravy na ulicích Okružní a Kralická (předpokládám, že kvůli budování cyklostezek). Žádné aktualizace současného, resp., plánovaného stavu, jsem nikdy nenašel. Pokud neexistuje kontrola plnění úkolů, je zbytečné mít na webu stránku pro dotazy občanů," napsal na web magistrátu jeden z usedlíků. "Váš dotaz ohledně špatné aktualizace uzavírek v aplikaci plány dopravy je oprávněný. Aktualizaci je povinna na základě smlouvy provádět softwarová firma, která provoz aplikace pro město zajišťuje. Podnět k aktualizaci byl v dostatečném předstihu zaslán. Nápravu zjednáváme a vůči této firmě budou vyvozeny za neplnění smlouvy důsledky. Za nedopatření se omlouvám," reaguje odbor dopravy magistrátu města Prostějova. (ber) 

Komentáře

Nejste vy spadlej z Měsíce nebo alespoň z hrušky? Proč by měly padat postihy? Vždyť tady se toho udělá tolik hloupě...... Jaká škoda, že byl před léty zrušen pranýř. Jaká škoda, že jsou zakázané fyzické tresty. To by byla podívaná na výprasky na Náměstí Marie Teresie (nyná T.G.M.) a o vstupenky by byla rvačka!

Poslat nový komentář