Dnešní jednání Rady mimo jiné upraví smlouvu s TK Plus?!

Dnešní jednání Rady mimo jiné upraví smlouvu s TK Plus?!
ilustrační foto

 

Prostějovští radní dnes projednají další úpravu smlouvy uzavřené mezi městem a firmou TK Plus o zajištění služeb v oblasti propagace a marketingu. 

Na programu jednání Rady města Prostějova dne 6. 1. 2015 je rovněž dodatek číslo 2 ke smlouvě 10.6 uzavřené podle § 269 odst. 2 obchodního zákoníku, v platném znění - smlouva ze dne 25. 11. 2013 na zajištění a poskytování služeb v oblasti propagace a marketingu pro Statutární město Prostějov," uvedla mluvčí radnice Jana Gáborová. Co se v onom dodatku skrývá, ale nikde na stránkách města nenaleznete. 

O to zajímavější je první dodatek. Koncert tenora Josefa Calleji přeznačil za spolupořádaný městem Prostějov. Důvod ovšem zřejmý není, snad jen suma 2800, což jsou zřejmě tisíce korun. Takže Callejovo vystoupení zaplatili daňoví poplatníci, o čemž se v minulosti již mnoho napsalo. V dodatku se pak mluví o další sumě, 9000. Zřejmě jde o 9 milionů, které byly původně určeny na tenisový turnaj mužů. Ten se ale nakonec v Prostějově neuskutečnil, byl odřeknut. Dokument pak peníze přeposlal na tenisový turnaj žen, který se ale konal v Praze. 

Ještě v pondělí byl dokument k vidění na http://www.ppe.cz/v2/DocDownload.aspx. Dnes už k nalezení není a stránky hovoří o tom, že byl zřejmě zadavatelem ZŘ zrušen. 

Smlouva "věnovala" za propagaci TK Plus 14 milionů

Výběrové řízení na poskytování služeb v oblasti propagace a marketingu pro statutární město Prostějov vyhrála firma TK Plus Miroslava Černoška v říjnu 2013.  Komise ji vybrala z pěti zájemců. V sedmičlenné komisi usedl primátor Miroslav Pištˇák (ČSSD), jeho náměstek Jiří Pospíšil (ODS), zastupitelé Jaroslav Čížek (KSČM) a Václav Kolář (TOP 09) a zaměstnanci magistrátu  právnička Květa Olašáková, tajemník Lubomír Baláš a Roman Sedláček, vedoucí oddělení veřejných zakázek. "Komise jednomyslně odhlasovala jako vítěze Agenturu TK Plus Prostějov," uvedl tehdy Pišťák.

Smlouva v hodnotě 14 milionů je sjednána na čtyři roky a začala lednem roku 2014. (ber)     

Poslat nový komentář