Referentem mediální komunikace radnice je Anna Kajlíková

Referentem mediální komunikace radnice je Anna Kajlíková
ilustrační foto Jakub Bureš

 

Prostějovský magistrát má dva nové pracovníky, kteří patří pod Odbor kancelář primátora. Referentem mediální komunikace se stala Anna Kajlíková. 

Na jednání mimořádného zastupitelstva 29. června vystoupil jeden z Prostějovanů, Petr Ošťádal, s dotazem na usnesení ze 17. zasedání Rady města Prostějova číslo 5534. Tázal se, zda místo referenta mediální komunikace není určeno pro Bohumila Pácla, bývalého šéfredaktora Prostějovského večerníku a současného asistenta poslance Pavla Holíka. Ten na stejné pozici pracoval na dohodu o pracovní činnosti, která mu nyní skončila.  „Co by ta funkce měla obnášet,“ tázal se Ošťádal, který žádal o citaci z důvodové zprávy.

Místo zřídila Rada města Prostějova, informace dodala

Primátor Miroslav Pišťák tehdy odpověděl, že místo je zřízeno na základě rozhodnutí Rady města Prostějova. „S naprosto vážnou tváří musím konstatovat, že se toto místo pro pana Pácla nechystá. Zaregistrovali jsme z dlouhodobého hlediska, že je třeba, abychom reagovali na to, co se objeví v novinách,“ uvedl Pišťák.

Stejně jako Petr Ošťádal se důvodové zprávy týkající se referenta mediální komunikace dožadoval i zastupitel František Filouš. „Primátor Miroslav Pišťák na jednání přislíbil zaslat členům zastupitelstva důvodovou zprávu k rozhodnutí o zřízení nového pracovního místa v OKP. „Pokud taková důvodová zpráva je, pokud nebude důvodová zpráva, bude zastupitelům zaslána informace v zákonem stanoveném časovém limitu,“ dodal primátor. Zpráva o důvodech přijetí pracovníka byla v nedávných dnech zaslána zastupitelům města.

Otázky bez odpovědi

Od 1. července tak na místě referenta mediální komunikace pracuje Anna Kajlíková. Zda se na místo dostala na základě výběrového řízení či přímým jmenováním, se PvNovinky zatím nedozvěděly. Opakované dotazy, směrované na magistrát, prozatím zůstaly bez odpovědi. (ber)

Komentáře

Kajlíková z Mostkovic je obyčejný pomlouvač za peníze, dříve dělala v různých pochybných jakoby novinách, nikde se neuchytila ikdyž se vždy snažila pomlouvat co to šlo, nyní paradoxně dělá na radnici, kde se snaží různé pomluvy vyvracet,
klasický bezpáteřní pako..
mimoto pěkně střídá chlapy:)

Zde jsou bližší informace o hlásné troubě naše magistrátu!
http://www.externiste.cz/558-anna-kajlikova

S naprosto vážnou tváří musím konstatovat, že si měl vybrat Kadlece z Prostějovského večerníku: větší řiťolezec se nenajde.

Poslat nový komentář