Co říkáte na úpravu prostorů pod novou věží?

Co říkáte na úpravu prostorů pod novou věží?
Foto MMP
Další fotky: 
Co říkáte na úpravu prostorů pod novou věží?
Co říkáte na úpravu prostorů pod novou věží?

Stoletou radnici na náměstí T. G. Masaryka čeká rekonstrukce části prostoru "pod věží". Dotkne se prostoru v přízemí budovy, který byl po dobu rekonstrukce radnice využíván jako zařízení a zázemí stavby. Prostor, který před rekonstrukcí sloužil odboru občanských záležitostí, a to jako pracoviště pro vydávání cestovních dokladů, bude upraven tak, aby vyhovoval moderním požadavkům pro různá jednání s veřejností, prezentaci projektů i jednání orgánů města.

„Součástí stavební modernizace bude i vybavení nábytkem, audio a video technikou. Výhodou je, že tento prostor má bezbariérový přístup. Pochopitelně je zde třeba také vybudovat nové sociální zázemí pro zasedací místnost,“ uvedl první náměstek primátorky Zdeněk Fišer s tím, že návrh na modernizaci zpracoval Zdeněk Beran. Investiční akci připravoval Odbor rozvoje a investic již v roce 2016 jako „Úpravu prostor pod věží - nová radnice“.

„Vypsáno bylo výběrové řízení, ve kterém nejvýhodnější nabídku předložila Stavební společnost NAVRÁTIL, s.r.o., Prostějov. V řízení předložila cenu za realizaci díla ve výši 6.758.266,24 Kč (s DPH),“ doplnil náměstek Fišer.

Rada města Prostějova doporučuje Zastupitelstvu města Prostějova schválit finance na tuto investiční akci ve výši 6.9 milionu korun. Práce na modernizaci by následně mohly začít okamžitě. (red)

Komentáře

To by bylo nových chodníků!

Poslat nový komentář