Rekordní Restaurant Day oblehly davy
V neděli dopoledne proběhlo v Národním domě další vydání již tradiční akce Restaurant Day, při kterém lidé vaří své rodinné recepty a speciality a veřejně je nabízejí návštěvníkům akce.
Akci dnes navštívil rekordní počet zájemců o dobré pití a jídlo, kteří velmi rychle vykoupily sortiment v téměř všech stáncích. „Akce se měla původně konat na zahrádce Národního domu, ale vzhledem k chladnému počasí a předpovědi, že může pršet, jsme ji přesunuli do vnitřních prostor Národního domu. Počet návštěvníků byl bez pochyby největší za tu dobu, kdy Restaurant Day v Prostějově probíhá, “ uvedla jedna z organizátorek Markéta Valentová.
Návštěvníci mohli ochutnat mimo jiné velký výběr zákusků, burgery od Tomáše Lázny, baskické speciality, včetně paelly a španělských vín, skvělé bramboráky, domácí pivo nebo grilované chobotnice z Dalmácie na rukolovém salátu, které již pravidelně pro prostějovský Resurant Day připravuje s rodinným týmem Petr Sokol.
„Děkuji všem vařícím a pečícím i těm, kteří přišli ochutnat výborné speciality. Další Restaurant Day připravíme na přelom srpna a září,“ reagovala na mnoho dotazů, kdy se bude akce znovu konat, další organizátorka Milada Sokolová z pořádajícího Okrašlovacího spolku města Prostějova. (red)









Poslat nový komentář