Doveze nám některý ze supermarketů zboží až domů?

Doveze nám některý ze supermarketů zboží až domů?
ilustrační foto internet

 

Lidé, kteří považují nákupy potravin či drogerie za ztrátu času, nebo jim přeplněné obchody prostě nedělají dobře, si mohou objednat novou službu. Nákup dle vašeho gusta vám dovezou až domů. Bohužel, Prostějov takovou službu zatím nemá.

 

"Škoda, že nebydlím v Praze, Brně či aspoň blíž k Blansku. Třicet kilometrů by stačilo," posteskla si Andrea Malá. Do takové vzdálenosti totiž TESCO rozváží zákazníkům nákupy. Na Moravě se z této služby raduje již zmíněné Brno, v Čechách Praha, Mladá Boleslav a Kladno. Podle mluvčího společnosti Jiřího Marečka se s rozšířením služby na území celé republiky počítá, o které lokality jde, ale neupřesnil.

Podle ohlasů respondentů z řad Prostějovanů by většina tuto možnost uvítala. "Nesnáším nakupování všeobecně, prostě trpím, když musím courat obchodem a hledat to, co potřebuji. Určitě bych takovou službu přivítala," konstatovala Marie Prudká. Stejný názor má i třicetiletý Ivan Polák, pro kterého jsou iritující fronty: "Tři lidé už fronta jsou, a když to nejde rychle, občas tam nechám košík i s nákupem a jdu pryč. Nemám na to nervy." Pro podnikatelku Janu by to zase byla úspora času:" Mám tři děti a firmu, taková možnost by mi rozhodně pomohla."

Internetový obchod Potraviny On-line začalo TESCO jako první na českém trhu provozovat v roce 2012. Tak uvidíme, jestli se pohodlného nákupu z křesla v obýváku dočká i Prostějov. (ber)

 

 

Poslat nový komentář