Místo oděvů bude Pilsner Urquell Originál Restaurant!

Místo oděvů bude Pilsner Urquell Originál Restaurant!
ilustrační foto
Další fotky: 
Místo oděvů bude Pilsner Urquell Originál Restaurant!
Místo oděvů bude Pilsner Urquell Originál Restaurant!

Bývalou Narpu, nyní prodejnu textilu a prádla HD v Kravařově ulici číslo jedna, obsadí nový nájemce. Prostějované se mohou těšit na novou restauraci, zasvěcenou pivu.

Vedení města Prostějova nedávno vyhlásilo záměr pronájmu nadzemních prostor o celkové rozloze 202,89 m2 a sklepních prostory o 133,45 m2. Současný nájemce, Oděvy Hradec Králové, stěhuje svou provozovnu od 1.7. do Olomouce.

O pronájem projevili zájem čtyři žadatelé. V nabídce bylo Květinářství, Kavárna s cukrárnou, Pilsner Urquell Originál Restaurant a Cukrárna, kavárna, pekařství. Radní nakonec vybrali nabídku restaurace.

„Komise rozhodovala především na základě nabídnutého nájemného. První v pořadí, který zde plánoval Kavárnu s cukrárnou, neuvádí využití sklepních prostorů a požaduje 20-ti letou smlouvu. Druhý v pořadí, nabízející Pilsner Urquell Originál Restaurant, hodlá sklepy přebudovat na kuchyni bez dalších podmínek a za nadzemní prostory nabízí vyšší nájemné. Stavební úpravy provede výhradně na své náklady, tedy pro nás to bylo jasné,“ vysvětlil výběr náměstek Jiří Pospíšil. Podobná restaurace prý funguje v Praze.

„Myslíme si, že tato nabídka v centru města chybí a proto se mezi lidmi setká s příznivým ohlasem,“ dodala primátorka Alena Rašková. (ber)

Komentáře

Paraada už se těšiim Irča

Kurvy, jako by bylo málo náleven v PV. Majitelé hospod poblíž to můžou zavřít.Zas se nějaký zmrd na radnici napakoval.

S Prostějovem to jde už delší dobu z kopce, kdo může utíká :-(

Poslat nový komentář