Zítra můžete přispět do potravinové sbírky. Prostějovským organizacím a potřebným!

Zítra můžete přispět do potravinové sbírky. Prostějovským organizacím a potřebným!
ilustrační foto

Jak PvNovinky informovaly, v sobotu 11. listopadu se uskuteční v České republice Národní potravinová sbírka. Charitativní akce, za kterou stojí nevládní platforma Byznys pro společnost, si klade za cíl pomoci lidem postiženým chudobou. V Prostějovských obchodech můžete přispívat pro prostějovské organizace, Azylové centrum a SOS Kompas.

V den sbírky máte možnost zakoupit trvanlivé potraviny a vybrané drogistické zboží a darovat je těm, kteří jsou na pokraji hmotné nouze. 

"Prostějovskému Azylovému centru máte možnost darovat potraviny a drogerii v obchodním domě Billa na Plumlovské ulici v Prostějově," vzkazuje ředitel Jan Kalla.

Pro SOS Kompas Dětské vesničky Prostějov se budou potraviny a drogistické prostředky sbírat v OD Tesco. "Nejvíce by nám momentálně pomohly těstoviny, luštěniny, konzervované potraviny, trvanlivé mléko, dětská výživa, z drogistického zboží pak dětské pleny, ale i další prostředky na péči o děti a úklid. Inspiraci pro nákup potřebných věcí můžete najít v košíku při vstupu do prodejny, kde získáte i další podrobné informace a odpovědi na vaše dotazy," uvádí za SOS Regina Šverdíková. V tomto případě jsou zakoupené věci určeny pro nízkopříjmové rodiny a samoživitele, s nimiž prostějovská pobočka SOS dětských vesniček spolupracuje.

Sbírka se bude konat od 8 hodin. (ber)

 

Poslat nový komentář