Kaufland zapojí do potravinové sbírky všechny své prodejny

Kaufland zapojí do potravinové sbírky všechny své prodejny
ilustrační foto potravinová sbírka

V sobotu 24. dubna se koná jarní kolo celonárodní Sbírky potravin. Kaufland poprvé v historii zapojí do sbírky všechny své prodejny.

“Víme, v jak extrémně složité situaci se nyní mnoho lidí nachází. Rozhodli jsme se proto sbírku uspořádat ve všech prodejnách. Naši zákazníci tak mohou během soboty udělat malý nákup pro velkou věc na kterékoliv prodejně Kaufland,” vysvětluje Renata Maierl, tisková mluvčí společnosti.

Vybrané potraviny a drogerii obdrží poté prostřednictvím regionálních potravinových bank konkrétní neziskové organizace, jež pomáhají například opuštěným seniorům, matkám samoživitelkám, rodinám v krizi, lidem bez domova nebo lidem s psychickým a tělesným postižením.

Kaufland s Českou federací potravinových bank spolupracuje dlouhodobě a aktivně se podílí nejen na celostátních sbírkách, ale potraviny a drogerii věnuje pravidelně i z vlastní iniciativy.

Za minulý rok Kaufland daroval České federaci potravinových bank celkem 171 tun potravin. Jeho zákazníci navíc v podzimním kole sbírky přispěli dalšími 53 tunami potravin a drogerie. (red)

 

Poslat nový komentář