Policisté hledají svědky nehody na D46

Policisté hledají svědky nehody na D46
foto Policie ČR

Policisté dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody.

Ve středu 13. října 2021 v 17:20 hod. neznámý řidič způsobil dopravní nehodu na 35 km dálnice D46 ve směru jízdy od Prostějova na Olomouc.

„Neznámý řidič nákladní soupravy měl z pravého jízdního pruhu přejíždět do levého. Přitom měl zadní částí návěsu narazit a vytlačit na středová pásová svodidla řidičku osobního vozidla Citroen C4, která jela v levém jízdním pruhu. Po střetu řidič nákladního vozidla nezastavil a z místa nehody ujel. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman s tím, že na vozidle vznikla škoda ve výši 80 000 korun a na svodidlech 40 000 korun.

„V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří mají poznatky k uvedené dopravní nehodě, a pomohli by ustanovit nezjištěné vozidlo či řidiče, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz," doplnil mluvčí. (red)

Poslat nový komentář