Policisté ocenili své nejlepší

Policisté ocenili své nejlepší
Foto PČR
Další fotky: 
Policisté ocenili své nejlepší
Policisté ocenili své nejlepší

V pátek 19. ledna 2018 proběhlo v reprezentativních prostorách Obřadní síně Magistrátu města Prostějova slavnostní vyhlášení nejlepších policistů a občanských zaměstnanců územního odboru Prostějov za rok 2017. Slavnostního aktu se zúčastnila celá řada významných hostů nejen z řad Policie České republiky, ale i ostatních složek Integrovaného záchranného systému i veřejného života.

Slavnostní akt zahájil vedoucí územního odboru Prostějov plukovník Miroslav Spurný, který přítomné přivítal a v projevu za dobrou práci poděkoval všem policistům i občanským zaměstnancům v rámci celého územního odboru Prostějov.

Krátké projevy pronesli také ředitel Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje, plukovník Tomáš Landsfeld a primátorka města Prostějova, doktorka Alena Rašková. Ta v projevu ocenila nelehkou práci policistů a ocenila význam policejní práce pro veřejnost.

Hlavním bodem dnešního slavnostního setkání bylo udělení medailí policejního prezidenta a vyhlášení nejlepších pracovníků jednotlivých oddělení územního odboru Prostějov, nejlepšího velitele a také nejlepšího občanského zaměstnance za rok 2017.

Sedm policistů dnes obdrželo medaili policejního prezidenta za věrnost 1., 2. a 3. stupně. Dále byly uděleny dvě „Čestné medaile Policie České republiky“ a jedna medaile „Za zásluhy o bezpečnost“.

Devět policistů pak obdrželo ocenění za práci v roce 2017 a mohou se tak pyšnit titulem nejlepší policista svého útvaru roku 2017. Obdobným oceněním pak byl poctěn také nejlepší občanský zaměstnanec a nejlepší velitel územního odboru Prostějov.

Kulturního zpestření slavnostního ceremoniálu se ujali žáci Základní umělecké školy Vladimíra Ambrose v Prostějově. Za dotvoření důstojné a příjemné atmosféry dnešního slavnostního ceremoniálu jim tak patří veliké poděkování, stejně jako zástupcům Magistrátu města Prostějova, kteří umožnili konání aktu v reprezentativních prostorách prostějovské radnice. (red)

Komentáře

A co duté mozky,ty se taky cenili?

Poslat nový komentář