Červnový Restaurant Day má jedenáct přihlášených! Rozšíříte jejich řady?

Červnový Restaurant Day má jedenáct přihlášených! Rozšíříte jejich řady?
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

Stále populárnější Restaurant Day zná svůj nový termín. Kuchaři, kuchařky, cukráři a cukrářky, pekaři a pekařky a vůbec všichni milovníci dobrého jídla a pití, se tentokrát sejdou 3. června v  Národním domě v Prostějově. A hledají se nové chutě!

"Prozatím to stále vypadá, že bude uvnitř Národního domu, tak jak to bývá v zimních měsících. Pokud ovšem plánovaná rekonstrukce nezačne, budeme moci Restaurant Day uskutečnit na zahrádce. Je to báječné místo, spousta volného prostoru i pro sezení a přímé ochutnávání pokrmů na místě", uvedla jedna z organizátorek akce, Markéta Valentová z Marky obchůdku.

"Opět jsou přihlášeny chobotnice, domácí buchty, paella, vegetariánské pokrmy, domácí pralinky, slané quiche, domácí pivo, frgály či kváskový chléb", uvedla Milada Sokolová z Okrašlovacího spolku města Prostějova, další z organizátorek akce. 

Vaříte-li, pečete, smažíte či grilujete, určitě se přihlašte a představte své umění veřejnosti a přihlaste se co nejdříve na restaurantdaypv@seznam.cz . (red)

Poslat nový komentář