Opět se budou plnit vánoční přání. Dětem i seniorům

Opět se budou plnit vánoční přání. Dětem i seniorům
ilustrační foto ber

Již sedmý ročník akce Strom splněných přání bude pořádat Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci s občanským sdružením Dobré místo pro život. Radost budete opět moci udělat dětem i seniorům z našeho regionu. 

"Oslovila jsem Domov pro seniory v Jeseneci, Charitu - dům Daliborka, Domov pro seniory na Nerudově, Centrum sociální pomoci na Lidické, Sanco, LDN, Azylový dům pro rodiče s dětmi a Dětský domov v Plumlově," vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. Nyní je na tamějších sociálních pracovnících, aby vytipovali potřebné. Dárky, které bude moci veřejnost věnovat, budou jako vždy vystaveny na webových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život. Tam je bude možné zarezervovat a následně zakoupit   

S nápadem obdarovat děti z dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život, Věra Novotná. "Její nabídku, "inzerovat" dárky na jejich webu jsme s potěšením přijali, letos spolupracujeme již po sedmé. Navíc již třetím rokem se snažíme obdarovat i osamělé seniory,"  těší se z akce Milada Sokolová. (ber)

 

Poslat nový komentář