Dárků pro seniory chybí jen devět, pro děti třicet! Pomůžeme?

Dárků pro seniory chybí jen devět, pro děti třicet! Pomůžeme?
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

Dvacátého listopadu zveřejnily PvNovinky článek o Stromu splněných přání pro děti z azylového domu, plumlovského dětského domova a také z rodin, se kterými spolupracují prostějovské SOS vesničky. O den později jsme zveřejnili "strom" týkající se dárků pro seniory z různých ústavů. Zapojili jste se raketovou rychlostí a k naší velké radosti právě nyní chybí rezervace u pouhých devíti dárků pro seniory a třiceti pro děti!

A to je jich na stránce s přáními od seniorů http://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejovSeniori2018 jedno sto tři a na stránce s dětskými přáními http://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov2018 jedno sto čtrnáct!

"Nejsou to dary za tisíce, mnohdy jen drobnosti. Pro tyto lidi je mnohem cennější skutečnost, že si na ně někdo vzpomněl," uvádí za organizátory akce Milada Sokolová. 

Děkujeme mnohokrát a doufáme, že i letos se podaří splnit přání všem osamělým seniorům i dětem. Pokud do balíčku pro seniory dáte i osobní přání, vězte, že bude přijato možná s ještě větší radostí, než samotný dárek. (ber)

Poslat nový komentář