Letos dárci splnili 330 vánočních přání. Díky za děti a seniory!

Letos dárci splnili 330 vánočních přání. Díky za děti a seniory!
Foto Okrašlovací spolek

Desátý ročník akce Strom splněných přání pořádal Okrašlovací spolek města Prostějova ve spolupráci se spolkem Dobré místo pro život. Radost mohli dárci opět udělat dětem i seniorům z naší oblasti. Letos to bylo 330 dárků. K majitelům se dostaly všechny.

Dárky putovaly do Domova pro seniory Jesenec, Charity Daliborka, Domova pro seniory Prostějov na Nerudově ulici, Centra sociální pomoci na Lidické, ADP - SANCO - Dům domácí péče, prostějovské Léčebny dlouhodobě nemocných, Azylového domu pro rodiče s dětmi, SOS Kompas Prostějov a Dětského domova Plumlov a Konice. "Letos sociální pracovníci vytipovali 330 potřebných. Všechna přání našla své „Ježíšky“ a já jsem dárky v minulých dnech rozvezla,“ uvedla prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová.

Ta zároveň vyjádřila díky všem, kdo se do akce zapojili: „Velmi si všech dárců vážím a chtěla bych jim poděkovat za splnění vánočních snů potřebným. O to víc, že dárků bylo o několik desítek víc, než vloni. Děkuji všem za vstřícnost a přidávám přání krásných svátků a všeho nejlepšího v novém roce. Doufám, že se u Stromu splněných přání setkáme i v roce 2021.“ (ber)

Poslat nový komentář