Restaurant Day nabídne stálice i nové chutě. Už v listopadu!

Restaurant Day nabídne stálice i nové chutě. Už v listopadu!
ilustrační foto plakát

Oblíbený Restaurant Day se koná po mnoho let a našel své příznivce i v našem městě. Na ten podzimní listopadový se můžeme těšit již v neděli 12. listopadu od 11  do 13 hodin hodin, a to v restaurační i kavárenské části Národního domu v Prostějově.

„V nabídce nalezneme nejen dobroty, které znají ochutnávači ze svých pravidelných návštěv, jako jsou např. tapas, španělské víno, tortilly, šlehačkové a domácí zákusky, makronky, nakládané sýry, domácí sirupy, miniburgery, vynikající domácí buchty, ale tentokrát se můžeme těšit i na bramboráky, cheesecaky, babiččiny lívanečky po staročesku, kremeše či kuřecí směs,“ vypočítala za pořadatele Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova.  

"Máme obrovskou radost z narůstající přízně jak těch, kteří jdou se svými pokrmy takzvaně s kůží na trh, ale i návštěvníků, kterých je stále víc", dodala další z pořadatelek, Markéta Valentová.

Akci, kterou zaštítilo Zdravé město Prostějov, pořádá Okrašlovací spolek města Prostějov a Marky anglický bazárek Markéty Valentové. (red)

Poslat nový komentář