Prostějov olympijský čeká na peníze

Prostějov olympijský čeká na peníze
ilustrační foto MMP

 

Na stavbu sportovního centra, které zastřešuje spolek Prostějov olympijský , dá město do zápůjčky pozemky v areálu velodromu. Po schválení záměru Radou města už nic nebude bránit toku stovek milionů do Prostějova. O bazén obyvatelé města nepřijdou, tvrdí radní.

„Spolek dostal do výpůjčky na 99 let 4 378 metrů čtverečních pozemků. Záměr výstavby tď musí viset na úřední desce města, na červencovém jednání jej schválí Rada města Prostějova,“ vysvětlil náměstek primátora Jiří Pospíšil. Poté už ministerstvo školství uvolní na stavbu centra peníze.

„Stále se debatuje o tom, že poté, co bude postaveno olympijské centrum, nebude už v této lokalitě prostor na stavbu koupaliště. Znovu opakuji, že se stavbou je počítáno, pozemky na něj jsou stále volné,“ zdůraznil náměstek primátora Zdeněk Fišer s tím, že nové koupaliště by mělo vzniknout na části původního a na místě, kde jsou nyní tenisové kurty. (ber)

Komentáře

Pospíšile, Ty dutá hlavo, ministerstvo školství nemá peníze na děti a už vůbec NE, na tyto uměle vytvořené psedoprojekty. To byla jen Černouško-Chládkova domluva! Tak se už proberte a odsouhlasujte si na tom svém pískovišti co chcete :-))  Dopadne to jak s Klokánkem :-))

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti. V městečku s jedním z nejhorších ovzduší ve Střední Evropě se olympionici tak zoceli, že budou vyhrávat kdekoliv. Ačkoliv ta nová paní ministryně nevypadá, že by byla z údolí dutých hlav. 

Poslat nový komentář