Olympijské centrum možná vůbec nebude?!

Olympijské centrum možná vůbec nebude?!
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

 

O výstavbě olympijského centra, na kterém se má podílet stát, Olomoucký kraj a město Prostějov spolu s TK Plus, se i tentokrát vedly na pondělním zastupitelstvu dlouhé debaty. Jedna z informací byla ale víc než překvapivá. Centrum možná vůbec ve městě stát nebude. Může za to změna na ministerském postu.

Podporu výstavby šesti olympijských center podporoval Marcel Chládek. Sociálnědemokratický politik, který byl ministrem školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, byl v červnu 2015 odvolán. Na jeho místo nastoupila nezávislá Kateřina Valachová. Zastupitelům to sdělil zastupitel  Jaroslav Faltýnek, poslanec za ANO 2011.

„S ministrem Chládkem jsme o tom mluvili několikrát. S jeho odchodem se ale situace změnila a dnes není jasné, zda centra vzniknou, potažmo zda vznikne to prostějovské. Může být postaveno jinde, ale nemusí stát vůbec,“ uvedl Faltýnek, podle kterého zatím ministerstvo neuvolnilo žádné finanční prostředky. Jen do prostějovského projektu přitom má investovat přes sto milionů korun. (ber)

Komentáře

Jak krutý je osud. Takový krásný kšeft to může být a nějaká nová ministryně by to zatrhla?? Kde byla, když tito zvonili klíči, aby je komousi pustili ke korytum?? 

Ty jsi Falťas KOKOT, já už tady o tom píšu měsíc, co byla Valachová zvolená a ty je necháš na zastupitelstvu schválit ten nesmysl "Prostějov olympijský", Černošek dostane infarkt, ale ten si stejně zaslouží :-)) tlama jedna nenažraná ...

Že by nová ministryně měla rozum a tento nesmysl zatrhla?
Černoušek, Pišťák a Pospíšil přijdou o pořádný kšeft!

Poslat nový komentář